Welkom op de website van het Haarlems Petanque Weekend!

In 2018, op zaterdag 15 en zondag 16 september, wordt alweer de 8e editie van dit grote petanquetoernooi met internationaal deelnemersveld georganiseerd.

Bijna vanzelfsprekend gaan we bij PUK weer ons uiterste best doen om u een topklasse petanqueweekend te serveren waarbij sportiviteit en sportieve strijd hand in hand gaan.

Ook voor de meer recreatieve ingestelde speler bieden wij de mogelijkheid om lekker mee te spelen in het Naturatoernooi op zaterdag en als u dan de smaak te pakken heeft nogmaals mee te doen in het wedstrijdtoernooi op de zondag. Maar wees er snel bij, want vol is vol !

U kunt zich via deze site inschrijven voor deelname aan 1 of meer van de toernooien en u kunt ook de flyer nog eens raadplegen voor verdere informatie.

Kunt u het niet vinden of heeft u nog verdere vragen, dan kunt u die stellen via het contactformulier op onze PUK-site.

In geval van slecht weer hebben wij natuurlijk ons petanquehal met 20 binnenbanen waar we lekker beschermd en gezellig kunnen doorspelen, dus geen reden voor afgelasting.

Wij hopen u te mogen ontmoeten bij PUK in Haarlem tijdens het HPW2018 en maken er een feestje van! U ook?

De HPW-commissie

NB:  Voor de deelnemers met de auto:

Stel uw navigatie in op Vlietweg 1, Velserbroek dan kunt u ons niet missen!

NB: Voor de deelnemers op beide speeldagen:

We hebben een arrangement met StayOkay Haarlem aan de Jan Gijzenvaart waar u tegen een zeer schappelijke prijs een bed, douche en ontbijt kunnen reserveren.

Haarlems Petanque Weekend